18 листопада – День працівників сільського господарства

Шановні працівники сільського господарства Тернопільщини!

Від імені обласної ради профспілок та обласної профспілкової організації працівників агропромислового комплексу щиросердечно вітаємо вас із професійним святом –

Днем працівників сільського господарства!

Це свято тих, хто присвятив себе служінню землі та найблагороднішій професії хлібороба й годувальника, хто своїми руками і розумом творить достаток і добро на нашій благодатній землі. Ваша звитяжна праця, уміле господарювання, дбайливе ставлення до землі та життєва мудрість завжди були і залишаються визначальною основою нинішнього і майбутнього життя нашої області, добробуту кожної родини, соціальної стабільності та оберегом української мови і народних традицій краю.

Вітаючи з професійним святом хліборобів, овочівників, садоводів, тваринників, механізаторів, спеціалістів галузі та педагогів аграрних навчальних закладів, бажаємо всім вам і вашим родинам міцного здоров’я, мирного неба та здійснення усіх задумів.

Нехай ваша життєва нива щедро засівається добірним зерном родинного щастя, прихильної долі,  достатку і трудових здобутків!

 

З повагою –

Голова обласної ради

профспілок                                                                                           

 А.В. Присяжний

Голова обласної профспілкової організації

працівників агропромислового комплексу                             О.В.Кащишинprodvijenie.xyzabcmediabrokersкупить катушку для фидеравзлом вsunnic.xyz1688