Відбулася ХХVІІІ обласна міжспілкова звітно-виборна конференція

25 листопада 2020 року в приміщенні головного корпусу Тернопільського національного педагогічного університету ім.. В.Гнатюка відбулася ХХVІІІ обласна міжспілкова звітно-виборна конференція.

В умовах настання обставин непереборної сили, які встановлені законами та іншими нормативно правовими актами України, Конференція проходить у чотирьох студіях з дотриманням всіх карантинних та протиепідемічних вимог вимог.

У її роботі взяв участь заступник голови Федерації профспілок України Євген Драп’ятий.

У звітній доповіді ради Профоб’єднання, з якою виступив голова Андрій Присяжний, проаналізований стан виконання Програми дій профспілок за попередній п’ятирічний період, визначені пріоритетні напрямки діяльності профспілок на майбутнє.

В обговоренні доповіді делегати конференції акцентували увагу на соціально-трудових проблемах галузей та окремих трудових колективів.

У своєму виступі заступник голови ФПУ Євген Драп’ятий розповів про роботу Федерації, охарактеризував стан соціального діалогу на національному рівні, надав пропозиції щодо Програми дій обласної ради профспілок та відповів на запитання учасників зібрання.

За результатами обговорення делегати визнали роботу ради Профоб’єднання задовільною, а її головою на наступних п’ять років обрали Андрія Присяжного.