Підписано угоду між обласною радою профспілок та управлінням держпраці у Тернопільській області

111 008З метою посилення ефективності державного нагляду і громадського контролю за додержанням законодавства про працю та охорону праці 11 квітня 2016 року між Тернопільською обласною радою профспілок та управлінням Держпраці у Тернопільській області   укладено Угоду про співпрацю.

Угоду підписали голова обласної ради профспілок Андрій Присяжний та начальник управління Держпраці у Тернопільській області Михайло Лаба.

Основною метою підписання Угоди про співпрацю є покращення ситуації в області щодо додержання вимог законодавства під час оформлення роботодавцями трудових відносин з найманими працівниками, своєчасності виплати заробітної плати, підвищення рівня оплати праці та дотримання вимог з охорони праці, з метою недопущення виробничого травматизму.

Сторони домовилися здійснювати державний нагляд та громадський контроль за дотриманням, гарантованих Конституцією та іншими законами України, трудових прав працівників з метою виявлення порушень законодавства, вжиття заходів до їх усунення та проведення профілактичної роботи щодо їх попередження.

 

kisty4makiyazh.xyzprodvijenie.xyzfree online financial planning toolsкак приготовить гуся с яблокамиholidays to moscowvoyage à saint-pétersbourg