14 серпня –День будівельника

Шановні будівельники!

den_budВід імені обласної ради профспілок та обласної організації профспілки працівників будівництва і промисловості будівельних матеріалів щиросердечно вітаємо Вас з професійним святом – Днем будівельника !

На всіх етапах розвитку цивілізованого суспільства будівельна галузь була і залишається визначальною складовою технічного прогресу, підвищення добробуту людей та становлення стабільності в суспільстві.
Адже завдяки Вашій наполегливій праці, високому професіоналізму та відданому служінню обраній справі у містах і селах області створюється необхідна соціальна інфраструктура, належний побутовий комфорт, тисячі сімей святкують новосілля.

У цей святковий день зичимо Вам і Вашим родинам міцного здоров’я, миру й злагоди, родинного благополуччя, щастя, добра і достатку на многії і благії літа!

 

З повагою –

 

 Голова обласної ради  профспілок                              А.В. Присяжний

 

 Голова обласної організації

 профспілки працівників

 будівництва і промбудматеріалів                           В.С. Гаврилюк  как готовить пасту карбонарастрелка на глазахпрограмма для слежки за телефономболезни зубов фотоавиадоставка грузов из китая в украинуsunnic